0877200059

Нашият екип е на разположение

Връщане и рекламация

Всеки клиент има право да върне продукт в 14-дневен срок след получаването му без да посочва причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал. 2 на чл. 55. Поръчката може да се върне като предварително клиента изтегли формулярът за рекламация и връщане на стока на Карс Дизайн ЕООД.

Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са използвани, експлоатирани, могат да бъдат приети като нова стока и не липсва касов бон. Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: гр.Стара Загора, ул. Христо Ботев 137. На основание чл.55 от ЗЗП потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора. Разходите по транспортиране на стоката, предмет на рекламация или връщане са за сметка на клиента.

Продукти маркирани в сайта Xtuning.bg със следния текст "Този продукт се изработва специално за вас след вашата поръчка.", се считат за изработени по поръчка на клиента и не подлежат на връщане или рекламация съгласно чл.57, ал.3 от ЗЗП.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, съгласно чл.124 от закона за Защита на потребителя.

Карс Дизайн ЕООД ще възстанови в 30-дневен срок платената за продукта/ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.

Формулярът за рекламация и връщане на стока на Xtuning.bg изтеглете от тук.
+359877200059 - Обадете ни се сега !